Stílusos ajándékok nőnapra

Teljes parádéval ünnepelje a nőnapot!

Tudja, hogyan keletkezett a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja? 1908-ban, egy New York -i demonstráción, ahol több ezer nő vett részt az emberibb munkafeltételeket követelő tüntetésben.Először 1909 február 28-adikán ünnepelték.

Március 8, mihez mi vagyunk szokva, csak a első világháború után lett bevezetve, s maig a nők egyenjogúságáért vélt harcot jellegzi.Sok férfi tökéletes alkalomnak tartja megajándékozni kedvesét egy csokor virággal, csokival esetleg apró ajándékkal. Ne hagyja ki Ön sem ezt a lehetőséget, és ünnepelje a nőnapot a nagyon várt tavasz eljöttével! 

Tegye édesebbé a nők napját!

Karóra

Karóra

 

Lepje meg kedvesét, anyukáját, nagyit, barátnőjét .Egy elegáns karórát biztosan értékelni fognak. Karórák világmárkáktól mint a Festina, Michael Kors, Daniel Wellington vagy Fossil biztosan felkeltik figyelmét..Most jött el az ideje, hogy kimutassa a legfontosabb nőknek az életében, mennyit is jelentenek Önnek.Lassan itt a tavasz, felmelegedés.Ez megadja a lehetőséget a sportoláshoz, így egy szép sportos karóra a kedvesének nagyon praktikus ajándék lehet, ha megint futni vagy kerékpározni fog....

Parfümök

Parfümök

 

Virág és citrus illat nagyon illik a tavaszi hónapokhoz.Utóbbi évek kedvenc parfümei, mint a Chloé, DKNY vagy Calvin Klein biztosan menők lesznek idén is.Viszont ha valami különlegesre vágyik, akkor egy eredeti parfüm – melyet néhány parfümériában saját méretre készítenek, biztosan tuti ajándék lesz.

Kozmetika

Kozmetika

 

Női kozmetikából sosem elég. Ezt állítja majdnem minden nő. Mindegy miről beszélünk, lehet az hajkozmetika, krém esetleg szemfesték.Mindenesetre jobb bevállt kozmetika után nyúlni, mint például a Wella Professionals vagy a L´Oreál Professionnel. Biztosan nem ront el semmit egy természetes kozmetikával mint a Kérastase a L'Oréal Paris cégtől, mely nevezetes a luxus hajápolásban.