Varázslatos Húsvét

Karórák minden formában és színben! Tavaszi hónapok változatosságot óhajtanak ! Ne féljen kísérletezni. Most van itt az ideje!

 

Elérkezett az esküvők, kirándulások és meleg tavaszi napok ideje. Szerezzen magának örömet néhány apró dologgal, esetleg esküvői ajándék vásárlásával a boldog ifjúnak, vagy csak ajándékozzon mag valakit, akit szeret.

 

Fedezze fel az összes lehetőséget

 

Válasszon márkás termékek széles választékából. Vágykozik a világ vezető gyártói márkás parfümjei vagy eredeti ékszerei esetleg klasszikus karórái után ? Mit szólna egy kis bónuszhoz? Most ingyenes szállítást és egy extra ajándékot is adunk a megrendeléshez!

 

Karórák

Melyik karóra az igazi? Az, mely a meleg tavaszi hónapokban felvidítja Önt és jobb érzést vált ki, mint bármely húsvéti ajándék? Akár a Húsvéti nyuszi, postás vagy futár viszi otthonába, biztosan örömet okoz. Választhat elegáns női és dinamikus férfi karórák közül. 

VÁLASZTJON

Ajánlatunk a férfiaknak ...

Szeretnénk ajánlani az úriembereknek, akik kedvelik a kipróbált klasszikát egy Festina Chronograph vagy Festina Retro karórát. A világhírű divattervező Michael Kors ízlésés karórái is biztosan elnyerik tettszését.

Ön sportos alkat, aki már alig bírja kivárni hogy újra kerékpárra üljön, vagy gyalogtúrázzon a hegycsúcsokon ? Nézze meg a Casio G-Shock karórákat, amelyek szinte mindent kibírnak. A Festina Chrono Bike pedig teljesen megfelelő a kerékpárosoknak.

Ajánlatunk a hölgyeknek ...

Hölgyek , aki szeretik az eleganciát, biztosan értékelni fogják Daniel Wellington elbűvölő karóráit vagy a Fossil bájos modelljeit. A női Casio Baby-G karórákat a sportos lelkű hölgyeknek ajánljuk, nagyon hasonlók a férfi Casio G-Shock -hoz.

Színskála

Eljött az ideje az élénk színeknek, az optimista holnapoknak. Azok a hölgyek, akik sok időt töltenek a természetben, biztosan értékelni fogják a Casio Sports és a Casio Collection karórákat. Közöttük számos színváltozat található gyönyörű, tavaszi színekben! Férfiaknak színes karórákat a Festina The Originals kollekció kínál.

Éljen a vidám színekkel, amelyek új energiával töltik fel. A tél végre mögöttünk van!


Parfümök

Melyik tavaszi illatok a legjobbak? Ez könnyű. Idén friss citrus és finom virág illatok a trendik.Megfelelő parfüm tökéletesen kiemeli hangulatát az első szaglás után. Válasszon népszerű női és férfi parfümök közül. Ha valami újat és minőségit szeretne kipróbálni, amiről még nem is álmodott, próbálja ki a niche parfümöt , mert a niche rendkívüli tökéletes illat.

VÁLASZTJON

Boldog Húsvéti ünnepeket kívánunk!

És sok szerencsét a tökélétes karóra és parfüm választásához ....